23948sdkhjf

Ny Netto klar i Odense

Butikken bliver en af de første med helt nyt butikskoncept

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Odense kan møde, når de fra torsdag den 24. januar 2019, går på indkøb i deres Netto på Cortex Park Vest i Odense. Det oplyser discountkæden i en pressemeddelelse.

Butikken adskiller sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto. 

Den nye butik får også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Sahin Bozbay. Han har været butikschef i Netto i Haarby siden 1. august 2017 og overtager nu Netto Cortex Park Vest i Odense.

Nettos nye butik i Odense er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113